You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj sporta dece i omladine

Vesti

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj i unapređenje sportske rekreacije

Vesti

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj i unapređenje vrhunskog sporta

Vesti

Prvenstvo Vojvodine, Palić - 2020

11.07.2020.
Uz posebne mere zaštite od Covid 19, u organizaciji Jedriličarskog kluba „Palić“ i Jedriličarskog Saveza Vojvodine, 11. i 12. jula 2020. godine održano je Otvoreno Prvenstvo Vojvodine u jedrenju na vodi.

Prvog dana po sunčanom vremenu i jakom jugo-istoku (8 m/s) održane su 4 trke. Drugog dana 3 trke po laganom severcu 3m/s.

Na regati je učestvovalo oko 50 takmičara u  klasama FIN, Optimist, Laser 4.7, Laser Radial i Laser Standard, u kojima su proglašeni rezultati Otvorenog Prvenstva Vojvodine i posebno rezultati za Prvenstvo Vojvodine za klubove sa teritorije Vojvodine, u kategorijama u kojima je bilo minimum tri takmičara iz Vojvodine.

Ove godine, uzimajući u obzir ograničenja socijalnog distanciranja, po preporuci Sportskog Saveza Grada Subotica nije bilo svečanog proglašenja rezultata, umesto čega su medalje dodeljene trenerima klubova.

Finansijsku podršku za organizaciju regate pružili su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i sledeći sponzori: Stars d.o.o. Palić, Auto Marton, Remming Novi Sad, JKP Subotička toplana, Hungarikum, Goodwill pharma.

Galerija slika
Galerija slika

O nama

Jedriličarski Savez Vojvodine je pokrajinski granski savez osnovan za sportsku granu – jedrenje, za teritoriju Autonomne Pokrajine Vojvodine...

Detaljnije

Članovi saveza

Jedriličarski Savez Vojvodine ima sledeće vrste članova:
• redovne članove i
• pridružene članove ...

Detaljnije

Organi saveza

Jedriličarski Savez Vojvodine ima sledeće organe:
• Predsednik
• Nadzorni odbor ...

Detaljnije


Najnovije vesti