You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj sporta dece i omladine

Vesti

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj i unapređenje sportske rekreacije

Vesti

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj i unapređenje vrhunskog sporta

Vesti

Jedriličarski kamp za napredne jedriličare

09.07.2021.

Jedriličarski Savez Vojvodine je u saradnji sa Jedriličarskim klubom „Palić“ u period od 5. do 9. jula 2021.godine na Paliću organizovao Jedriličarski kamp za napredne jedriličare, za klasu Optimist, ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7, to jest za uzrast od 7 do 18 godina.

U kampu je ukupno učestvovalo 28 mladih jedriličara sa Palića, iz Novog Sada i iz Bele Crkve.

Treninge jedrenja su vodili treneri i iskusni jedriličari Ištvan Boja, Atila Dubičanac, Marijana Valjarević i Andrea Kikić.

Vremenski uslovi za kamp su bili dobri, šta je omogućilo održavanje dnevno oko 4 sata treninga na vodi, zatim dodatno svaki dan su učesnici kampa imali sat vremena kondicionog treninga i sat vremena teoretske obuke.

Pored poboljšanja rezultata mladih jedriličara iz Vojvodine, kamp je bio uspešan i u pogledu postizanja cilja, koji se odnosio na jačanje svesti o važnosti istrajnosti, odgovornosti i tolerancije.

Organizaciju kampa finansirao je Pokrajinski Sekretarijat za sport i omladinu, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, kao i sponzori kampa, kao što su „Hungarikum“, STARS d.o.o., Elitte Palić, ZOO vrt Palić i Restoran EDEN, Subotica.

 

O nama

Jedriličarski Savez Vojvodine je pokrajinski granski savez osnovan za sportsku granu – jedrenje, za teritoriju Autonomne Pokrajine Vojvodine...

Detaljnije

Članovi saveza

Jedriličarski Savez Vojvodine ima sledeće vrste članova:
• redovne članove i
• pridružene članove ...

Detaljnije

Organi saveza

Jedriličarski Savez Vojvodine ima sledeće organe:
• Predsednik
• Nadzorni odbor ...

Detaljnije


Najnovije vesti