You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj sporta dece i omladine

Vesti

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj i unapređenje sportske rekreacije

Vesti

JEDRILIČARSKI SAVEZ VOJVODINE

Razvoj i unapređenje vrhunskog sporta

Vesti

7. "Reful kup"

18.10.2020.

17. i 18. oktobra 2020.godine na Palićkom jezeru održana je jedriličarska regata, 7. "Reful kup". Učestvovalo je dvadesetak jedrilica iz četiri kluba, a voženo je ukupno osam trka.

Izgledalo je kao da Jedriličarski klub "Reful" sa Palića zbog situacije sa korona virusom neće uspeti organizovati regatu ove godine, ukazao se slobodan termin proteklog vikenda (17. i 18. oktobra) pošto je odloženo Državno prvenstvo. Palićki klub je iskoristio ukazanu šansu i termin, i u kratkom vremenskom roku uspeo organizovati regatu.

Na tradicionalnoj, sedmoj po redu, regati "Reful kup" učestvovalo je dvadesetak jedrilica iz četiri kluba (NC Palilula, JK Vojvodina, JK Palic i JK Reful).

- Zadovoljni smo odzivom takmičara na regatu, pogotovo uzimajući u obzir da se regata organizovala za samo nedelju dana i da se poklopila sa evropskim prvenstvom za "optimiste" u Sloveniji - objašnjavaju iz JK "Reful". - Prvog dana se jedrilo po teškim uslovima za jedrenje, ali odvožene su četiri trke, dok su narednog dana vremenske prilike bile značajno povoljnije pa su vožene još četiri.

O nama

Jedriličarski Savez Vojvodine je pokrajinski granski savez osnovan za sportsku granu – jedrenje, za teritoriju Autonomne Pokrajine Vojvodine...

Detaljnije

Članovi saveza

Jedriličarski Savez Vojvodine ima sledeće vrste članova:
• redovne članove i
• pridružene članove ...

Detaljnije

Organi saveza

Jedriličarski Savez Vojvodine ima sledeće organe:
• Predsednik
• Nadzorni odbor ...

Detaljnije


Najnovije vesti